Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: Glas op maat

Kenmerken:

Omschrijving:

Glas op maat

Wanneer u naar glas op maat zoekt ziet u bij De Noorder op het juiste adres. Of het nu gaat om HR++ glas, enkelgals, hardglas, figuurglas, isolatieglas, spiegels, zonwerend glas, of veiligheidsglas. De Noorder zorgt voor u glas op maat!

Heeft u bijvoorbeeld last van een lekke ruit, of een breuk in uw ruit? Wij kunne het glas op maat vervangen.

Omdat ieder kozijn anders is, is het noodzakkelijk dat het glas op maat wordt gemaakt. Het gaat namelijk om millimeter werk. Graag komen wij bij u langs om te meten waarna u een vrijblijvende offere op maat ontvangt. Wanneer u er mee akkoord gaat maken we een afspraak om het gemeten glas op maat zo snel mogelijk te leveren en te plaatsen.

Heeft u zelf al de exacte maten? Dan kan u het glas direct bij ons komen bestellen. Het hangt af van de situatie en de maat of wij het glas komen brengen, plaatsen of u het zelf kan komen halen.

Er zijn veel soorten glas te koop. Als u advies wilt over wat voor soort glas op maat het beste bij u en uw situatie past kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag veder.

Wilt u graag meer informatie over ons glas op maat? Wij willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor glas op maat. Neem contact op via 0187 – 48 23 66, of vul ons contactformulier in.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 27-05-2015
  • Bekeken: 943 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden