Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Houten gekleurde kinderstoeltjes | Stoeltjes van hout voor kinderen

Omschrijving:

Dit stoere stevige kinderstoeltje is van hoogwaardige kwaliteit. De stoeltjes zijn gemaakt van hardhout en zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar:
Jasmine (gebroken wit)
licht blue
licht roze
aqua blauw
fuchsia
mocca

Afmeting
Lengte tot zitting: 28,5cm.
Lengte tot leuning: 58cm.
Breedte: 30cm.

Dit stoeltjes is helemaal leuk in combinatie met een tafeltje van bijvoorbeeld steiger hout. Zo heb je een super leuk setje voor in de kinderkamer of in een hoek in de woonkamer.
Deze stoeltjes staan ook goed bij de kindertafel met bijpassende opbergbak die precies onder de kindertafel past! Je hebt zo gelijk een leuke set die het zowel in de kinderkamer als in de woonkamer goed staat!
Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de naam van jullie kindje op de opbergkist te zetten! Als je de naam die je er op wilt doorgeeft maken wij dat voor je in orde!

Afmetingen:
Lengte: 100 CM
Breedte: 50 CM
Hoogte: 50 CM

Bij stoeltjes hoort ook een tafeltje! Wij hebben daarom ook een prachtige robuuste kindertafel die perfect met de rest past! Deze tafel is een geweldig item voor in de woonkamer als in de kinderkamer!
We hebben voor deze tafels twee standaard maten die leverbaar zijn:
150×55 (hoogte 53) cm kost € 167,95
100×55 (hoogte 53) cm kost € 142,50

Maar wij kunnen de tafels ook op maat laten maken! Informeer hiervoor wel naar de tarieven en dan maken wij het volledig in orde!

Voor meer informatie en eventuele vragen over onze producten kunt u ons telefonisch bereiken op: 036-5290641 op onze website staat ook meer informatie over onze producten! Wij hebben ook een showroom in Almere hier bent u meer dan welkom!

Kinderstoeltjes, houten kinderstoeltjes, gekleurde kinderstoeltjes, kinderstoeltjes hout, kinderstoelen hout, houten kindermeubels, meubels voor kids, houten opbergkist met naam, steigerhouten opbergkist, opbergkist hout, kindermeubels steigerhout, kindermeubels Almere, kinderstoelen van hout, kinderstoel van hout, gekleurde kinderstoel, kindertafel, houten kindertafel, lange kindertafel, kindertafel op maat, kindertafel van steigerhout, steigerhouten kindertafel, kinderhoek, kindermeubeltjes, kindermeubels van steigerhout, leuke kindertafel, stoere kindertafel, steigerhouten opbergkist met naam, praktische kindertafel, steigerhouten kindermeubels 

Informatie

  • Prijs: € 34,50
  • Geplaatst op: 18-05-2015
  • Bekeken: 1012 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden