Dealzone.nl heeft al 21137 advertenties!

Aangeboden: Steigerhouten kledingrek voor kinderen op maat

Omschrijving:

Welke prinses wil er nou niet zo’n coole kledingrek. Deze robuuste uitvoering is van steiger hout gemaakt en biedt ruimte aan de mooiste kleding voor een echt Hollywood-effect. Super natuurlijk in combinatie met een van onze prachtige bedden.

Formaat:

113 x 55 cm.

Diep 45 cm.

Andere afmetingen zijn ook mogelijk we hebben een eigen productie hiervoor!

Leuk hierbij staan onze steigerhouten krukjes! Hiervoor hebben wij ook een eigen productie en kunt u op maat laten maken.

Deze krukjes zijn 33,5cm lang, 33,5cm breed, 40cm hoog en kosten €75

Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken op: 036 5290641 maar mailen kan natuurlijk ook of u neemt een kijkje nemen op onze website!

Wij hebben ook een showroom op de Damsluisweg 85 in Almere u bent hier ook meer dan welkom!

Kledingrek, kledingrek van steigerhout ,steigerhouten kledingrek ,kledingrek voor kinderen ,kinderkledingrek van steigerhout ,kledingkast voor kinderen, steigerhouten kledingkast, kledingkast voor kinderen van steigerhout, kleding kast van steigerhout voor kids ,steigerhouten krukje, krukje van steigerhout voor kinderen ,kinderstoeltjes ,stoeltjes voor kids ,kinderstoeltjes van steigerhout, kinderkrukje opmaat, kledingrek voor kinderen op maat, kindermeubeltjes op maat, kindermeubels van steigerhout, op maat gemaakte kindermeubeltjes van steigerhout, op maat gemaakte kindermeubels in Almere ,meubels voor kids, meubels voor kindjes van steigerhout, steigerhouten kindermeubels

Informatie

  • Prijs: € 86,50
  • Geplaatst op: 31-03-2015
  • Bekeken: 1262 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden