Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: Uit de Uitkering: Werk nu als Nachtportier

Kenmerken:

Omschrijving:

Zoek jij werk als nachtportier maar wil je je eerst goed oriënteren wat deze functie nu eigenlijk inhoud? Wees voorbereid als je gaat solliciteren als nachtportier, als je weet wat je taken en verantwoordelijkheden zijn, dan maak je meer kans om aangenomen te worden. Weet welk salaris je gaat verdienen, en welke werkzaamheden je uit voert in de nacht.

Op http://{link verwijderd} wordt deze baan zo uitgebreid mogelijk omschreven en worden zelfs services aangeboden om je te helpen uit de uitkering te komen. Wil jij aan het werk in een spannende en uitdagende baan als nachtportier? Neem oriënteer je dan nu via de website, vind vacatures, reageer en voor je het weet begin jij aan een nieuw avontuur.

Er is momenteel een te kort aan nachtportiers in hotels, dus als jij een leuke (bij)baan zoekt, dan is NU jou kans. Hotels zitten te springen om goede betrouwbare mensen die als nachtbraker door het leven gaan en de uitdaging aandurven om als nachtportier te willen werken.

Heb jij een uitkering? Wil je (bij)verdienen or zoek je iets heel anders als wat je nu doet? Lees dan alles over deze veelzijdige functie op nachtportier.in/hotels

Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 02-12-2014
  • Bekeken: 2156 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden