Dealzone.nl heeft al 21095 advertenties!

Aangeboden: Oriflame Beauty by Ursula

Kenmerken:

Omschrijving:

Mijn Online Beautyshop maakt het mogelijk om als nieuwe klant meteen bij mij een bestelling voor uw Oriflame producten (make-up, huidverzorging, cosmetica, parfum, haarproducten, sieraden, tassen etc) te plaatsen.

Bestel uw Oriflame cosmetica-producten via mijn Beautyshop en ontvang een gratis product bij uw bestelling van €60,- of meer.

Hoe te bestellen?
Ga in mijn Beautyshop naar "mijn Oriflame" en klik op "Word nu mijn klant". Daar kunt u uw gegevens invullen. Daarna kunt u inloggen om uw bestelling in te voeren en te versturen. Ik neem ter controle contact met u op voor verdere afhandeling van de bestelling en uw akkoord.

Ik ben als uw Beautyadviseuse altijd beschikbaar voor advies mbt de producten en indien u vragen heeft over het bestellen.

De producten krijgt u thuisgestuurd tegen gereduceerde post-tarieven. Hoe hoger het bedrag van uw bestelling, hoe meer korting op de verzendkosten.

U ontvangt na uw bestelling van mij een setje lekkere proefmonsters kado.

Ook voor Beautyworkshops in regio Groningen e.o. kunt u bij mij terecht. Kijk voor meer informatie hierover op mijn Beautyblog.

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 31-01-2014
  • Bekeken: 1551 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden