Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: logeren bij nederlandstaligen

Omschrijving:

Het zojuist gerenoveerde natuurstenen huis „VILLA MIRAKUL“ bevindt zich in het idyllische dorpje Kastel Novi, gelegen op 12m van dijk aan de prachtige Dalmatische Riviera. Kastel Novi ligt tussen de twee Unesco steden Split en Trogir, en mag met trost terugblikken op een jarenlange traditie van toerisme.

Dit plaatsje biedt sport-, cultuur- en ontspanningmogelijkheden, waaronder een bezoekje aan de kastelen, waar Kastela om bekend is. Het is ook ideaal gelegen voor vele excursies.
De bushalte bevindt zich op 500 m van de appartementen.
Wij bieden onze gasten ook de plaatselijke specialiteiten ( wijn, de gekende gerookte ham 'prsut',enz). In de directe omgeving van de appartementen vindt u ook winkels, café's en restaurants.

Op het eerste en tweede verdiep van het Dalmatische huisje zijn er twee appartementen en één gastenkamer , allen luxueus uitgerust, zoals u kan zien op de foto's. De beide appartementen en de kamer hebben airco en SAT/TV. Het strand bevindt op zich op 500 m van het huis. Uw Vlaams-Kroatische gastheer en –vrouw spreken Nederlands, Kroatisch, Engels en Frans. Meer info kan u verkrijgen op {link verwijderd}

Informatie

  • Prijs: € 65,00
  • Geplaatst op: 14-01-2014
  • Bekeken: 1129 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden