Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: De Jukebox drive-in show

Kenmerken:

Omschrijving:

De Jukebox drive-in show is een onderdeel van Ronald van Loon Produkties en is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met veel herkenbare dansmuziek, waarbij gezelligheid voorop staat. Met meer dan 25 jaar ervaring, geeft het u de garantie voor een geslaagd feest.

Aan zowel jong als oud wordt gedacht want de muziekcollectie bestaat uit de jaren 60 t/m heden, dus variatie is gegarandeerd. Ook de interactie met het publiek op soms humoristische wijze, zal de avond een ongedwongen sfeer geven.

Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 behoort tot de mogelijkheden en zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door het verleden met alle herinneringen van toen, wat een bewuste keus is omdat dan een bepaald publiek de doelgroep vormt. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig of vijftig zijn. De Jukebox drive-in show is daarvoor uitermate geschikt met name door de unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer 1015 is verwerkt. De muziekcollectie voor deze nostalgische thema avonden is eindeloos !

U heeft bij de Jukebox drive-in show keus uit verschillende opties, vraag naar de mogelijkheden.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 09-08-2013
  • Bekeken: 1284 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden