Dealzone.nl heeft al 21139 advertenties!

Aangeboden: ICT trainingen in Microsoft Office en meer

Kenmerken:

Omschrijving:

Westhaghe Training & Advies is dè one-stop shop voor al uw ICT trainingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van groepstrainingen (maatwerk) in onder andere Microsoft Office, maar u kunt bij ons ook terecht voor open rooster trainingen, die worden uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde partners.

Dit kan zowel op het technische vlak zijn (denk aan Microsoft, Cisco, VMware, Juniper en andere), maar ook op het gebied van kantoor automatisering. Bijvoorbeeld training in Microsoft Office, denk bijvoorbeeld aan Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Access, Microsoft Project en Microsoft PowerPoint zijn een aantal van onze specialismen.

Westhaghe Training & Advies staat voor flexibiliteit, persoonlijke benadering, kwaliteit, heldere & eerlijke communicatie en langdurige relaties met partners en klanten. Voor ieder wat wils, dus voor elke klant ook een maatwerk oplossing. Of het nu Prezi training of een Google training wij kunnen het verzorgen. Wij gaan op zoek naar de oplossing die bij hem of haar past. Onze expertise is voornamelijk gericht op ICT trainingen, ICT cursussen of IT opleidingen, maar schroomt u niet om ook daarbuiten uw vraag te stellen. Onze adviseurs gaan graag voor u op zoek naar de mogelijkheden.

Westhaghe Training & Advies verzorgt ICT trainingen samen met (en bij) onze partners of in eigen beheer op locatie van onze klant. De vele deskundige, enthousiaste en gecertificeerde docenten die verbonden zijn aan Westhaghe Training & Advies zorgen ervoor dat onze klanten waar voor hun geld krijgen.

Voor trainingen in Microsoft Office, Prezi, ITIL, BiSL, ASL2 en nog veel meer --> Westhaghe Training & Advies

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 02-07-2013
  • Bekeken: 1088 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden