Dealzone.nl heeft al 21159 advertenties!

Aangeboden: Pelletkachels ** CALUX DESIGN ** Pelletkachel

Omschrijving:

Pelletkachel besparing op uw stookkosten, tot wel 70%:

Een pelletkachel kan u wel een besparing opleveren van oplopend tot wel 70%. Tevens brengen pelletkachels ook nog eens sfeer en comfortabele warmte welke vergelijkbaar is met een houtkachel.

 

Pelletkachel Sfeer, Warmte en Design gaan samen in een Calux pelletkachel:

En pelletkachel is niet alleen maar een verwarmingstoestel. Het is ook een meubelstuk in uw woonkamer. Om deze reden is het belangrijk om een pelletkachel design te kiezen welke bij u past. Calux biedt u elegant gestylde design pelletkachels welke brandend de sfeer van een houtkachel geven.

 

Pelletkachel lokale verwarming:

Pelletkachel lokale verwarming plaatst u in uw woonkamer en door uitblaas van warme lucht wordt de woonkamer direct verwarmd.

 

Pelletkachel CV Moederhaard:

Pelletkachel CV moederhaard heeft u niet alleen de gezellige sfeer en warmte in uw woonkamer van het houtvuur, maar ook nog eens uw hele woning verwarmt. De pelletketel verwarmt namelijk ook uw CV netwerk met radiatoren.

 

Pellet CV ketel en pelletkachel CV:

Pelletketel CV, Heeft u geen ruimte voor een pelletkachel cv Moederhaard in uw woonkamer, dan is de pelletketel de oplossing. Deze plaatst u in uw garage of bijkeuken om zo uw gehele woning te verwarmen middels het CV netwerk.

Pelletketel met Boiler:

Met een pelletketel boiler wordt ook nog eens voorzien in uw tapwater behoefte. Dit betekend dat u zonder gas uw woning kunt verwarmen en lekker warm douchen.

Pelletkachel showroom:

Bent u benieuwd geraakt naar de Calux pelletkachels. Kom dan naar de RR Trading showroom in Tolbert.

RR Trading importeur van Calux pelletkachels

Hoofdstraat 50 in Tolbert

06- 410 108 63

http://{link verwijderd}


Zoek woorden:

pelletkachel, pelletkachels, pelletkachel cv, pelletketel, pellet boiler, cv moederhaard, verwarming, goedkope verwarming, houtgetookte cv ketel, inbouwpelletkachel, pelletkachel prijzen, pelletkachel kopen, pelletkachel calux, pelletkachel artel, pelletkachel Groningen, pelletkachel Limburg, peletkachel Frieland, houtgestookte CV

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 28-06-2013
  • Bekeken: 1018 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden