Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: bedrijvengids

Kenmerken:

Omschrijving:

Deze webgids is in het leven gebracht om de ondernemer voor een laag bedrag een kans te geven zijn of haar bedrijf in de picture te zetten.

Heeft u een bedrijf en wilt u een bedrijfsvermelding op Webprogids.nl? voor € 9,00 ex BTW kunt u uw bedrijf een jaar lang vermelden, Het is € 9,00 ex BTW en het blijft zo, de prijs wordt niet verhoogd dus blijft elk jaar de zelfde prijs.

Voordat het jaar verloopt krijgt u een automatische email van het systeem met de mededeling dat de jaarlijkse melding bijna verloopt. In deze email is een link meegestuurd waarmee u de melding weer één jaar kunt verlengen. Wilt u dit niet, dan verdwijnt uw vermelding automatisch maar u kunt altijd weer een melding plaatsen.

Wij doen niet aan stilzwijgende verlenging

Wilt u zien wat het effect is van Webprogids.nl op de populariteit van uw online bedrijf, meld nu aan € 9,00 is maar € 0,75 cent per maand ex BTW. U krijgt automatisch uw factuur in pdf toegestuurd in een email. Betaling vind plaats via ideal internetbankieren. (Dus geen verrassingen achteraf, bijv. acceptgiro, factuur.)

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 21-06-2013
  • Bekeken: 1292 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden