Dealzone.nl heeft al 21094 advertenties!

Aangeboden: Gardensun voor het plaatsen van uw kunstgras gazon.

Kenmerken:

Omschrijving:

Kunstgras in elke vorm

Kunstgras kan in allerlei vormen worden aangelegd. U kunt een speels gazon creëren. Denk bijvoorbeeld aan kunstgras in cirkels, halve cirkels en geometrische of andere onregelmatige vormen. Openingen kunt u aanplanten met fleurige bloemen, bomen of struiken. Informeer naar de mogelijkheden en laat u goed voorlichten over het aanleggen van bepaalde vormen. Soms is het beter om een expert de grasmat te laten aanleggen als u kiest voor aparte kunstgrasvormen.

Afwerking naden

De naden van uw kunstgrasgazon moeten nauwkeurig afgewerkt worden zodat er een dichte grasmat ontstaat. Bij het aanleggen moet vanzelfsprekend rekening gehouden worden met bomen, struiken en bestrating. Door vooraf goed na te denken over de wijze van aanleggen, wordt het snijverlies aanzienlijk beperkt. Kunstgras is verkrijgbaar in twee en vier meter brede rollen. De rollen moeten nauwkeurig gepositioneerd worden voordat ze aan elkaar worden gelijmd. Uw kunstgrasgazon krijgt een natuurlijke uitstraling als de lijmnaden goed verborgen worden. Intensief gebruik van het gazon kan ervoor zorgen dat naden losraken. Daarom is een correcte installatie van groot belang.

Ondergrond kunstgras

In principe is elke soort ondergrond geschikt. Zelfs op beton of over bestaande bestrating heen. De ondergrond moet altijd genivelleerd worden om beschadigingen aan hetkunstgraste voorkomen. Onder het kunstgras hoeft – anders dan bij gewoon gras - geen dikke laag teeltaarde te liggen. De ondergrond moet wel stabiel, vlak en drainerend zijn. Als de tuingrond weinig water doorlaat omdat het bijvoorbeeld zware klei- of leemgrond is, dan is het verstandig om de tuin vooraf te draineren. Speciale drainage matten kunnen toegepast worden als kunstgras op een verharde ondergrond gelegd wordt. Kunstgras kan zelfs op hellingen worden toegepast, als maar sprake is van een gelijkmatige glooiing. Door temperatuurschommelingen zal het kunstgras zich vanzelf vormen naar de ondergrond. Bij een steilere helling moet de bovenkant verankerd worden. Om aanspraak te kunnen maken op eventuele garantie, kunt u het beste de instructies van de fabrikant en leverancier opvolgen. Of de kunstgrasmat door professionals laten aanleggen.

Wij kunnen ook uw kunstgrag leveren bel gerust naar: 06-11495471

Of mail naar :

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 23-04-2013
  • Bekeken: 1290 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden