Dealzone.nl heeft al 21118 advertenties!

Aangeboden: Multipower sportvoeding promotie pakket

Kenmerken:

Omschrijving:

Multipower sportvoeding nu online verkrijgbaar bij ProActieSport

Doet u aan duursport en gebruikt u sportvoeding dan is deze aanbieding zeker iets voor u.

Voor bestellen ga naar onze website {link verwijderd}

Aanbieding!! van 57,20 euro voor 49,95 euro

Multipower promotie pakket staat uit:

Het Multipower duursport promotie pakket bestaat uit 4 top producten (5 energy bars, 5 carbo gels, 1 Iso-drink en 1 Re-charche drink) en een drinkbidon (0,5l)

De frisse fruitreep is samengesteld uit verschillende koolhydraten, die snelle en langdurige energie leveren. Door de natuurlijke vruchtenmix heeft de energiereep een extra fruitige smaak.

De carbo gel is samengesteld uit een optimale mix van koolhydraten en natrium en zorgt voor een snelle en langdurige energie toevoer tijdens het sporten.

De ISO-drank is een klassieke en voedselrijke dorstlesser. De sportdrank ondersteunt je prestaties en zorgt ervoor dat de mineralen en het zout dat je verliest tijdens de inspanning eenvoudig worden aangevuld. De sportdrank heeft ook het mineraal natrium dat de opname van vocht verbetert en de maag- en darmstreek ontlast. Je lichaam wordt effectief voorzien van energie.

De sportdrank heeft geen toegevoegde kunstmatige zoetstoffen. Het geeft je 150 mg L-Carnitine per portie (onmisbaar voor de werking van de spieren). De natrium draagt bij aan het goed functioneren van spierweefsel.

De Re-charge drink is verfrissende sportdrank is ontwikkeld door topsporters en geeft je alles wat je nodig hebt na een intensieve training. De Re-charge drink is essentieel voor het verhogen van je prestaties tijdens intensieve trainingsperiodes.

Een koolhydratenmix zorgt voor een snelle en langdurige toevoer van energie. De PeptoPro (gesplitste eiwitten) zorgt voor herstel van de spieren en langdurige ondersteuning tijdens de inspanning. De vitamines en mineralen zorgen voor een goede compensatie van het vochtverlies. Het product heeft geen toegevoegde kunstmatige zoetstoffen. U gebruikt dit product na de training.

ProActieSport is verkoper van het gehele assortiment van Multipower en Dalphin.

Sportvoeding/drank voor duurtraining, fitness, krachtsport, spieropbouw en afvallen.

Informatie

  • Prijs: € 49,95
  • Geplaatst op: 22-04-2013
  • Bekeken: 1185 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden