Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: bedrijvengids

Kenmerken:

Omschrijving:

De ranking van uw website is afhankelijk van uw populariteit op het internet.Deze populariteit wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid links op het internet er naar uw website linken. De meeste mensen linken wat met startpagina’s, onderwerp gerelateerde websites of branchegenoten.Maar omdat iedereen dat doet schat Google de waarde daarvan veel lager in.

Deze webgids is in het leven gebracht om de ondernemer voor een laag bedrag een kans te geven zijn of haar bedrijf in de picture te zetten.

Heeft u een bedrijf en wilt u een bedrijfsvermelding op Webprogids.nl? voor € 9,00 ex BTW kunt u uw bedrijf een jaar lang vermelden, Het is € 9,00 ex BTW en het blijft zo, de prijs wordt niet verhoogd dus blijft elk jaar de zelfde prijs.

Voordat het jaar verloopt krijgt u een automatische email van het systeem met de mededeling dat de jaarlijkse melding bijna verloopt. In deze email is een link meegestuurd waarmee u de melding weer één jaar kunt verlengen. Wilt u dit niet, dan verdwijnt uw vermelding automatisch maar u kunt altijd weer een melding plaatsen.

Wij doen niet aan stilzwijgende verlenging

Wilt u zien wat het effect is van Webprogids.nl op de populariteit van uw online bedrijf, meld nu aan € 9,00 is maar € 0,75 cent per maand ex BTW. U krijgt automatisch uw factuur in pdf toegestuurd in een email. Betaling vind plaats via ideal internetbankieren. (Dus geen verrassingen achteraf, bijv. acceptgiro, factuur.)

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 16-04-2013
  • Bekeken: 1233 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden