Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Birds of Steel Xbox 360 (OP=OP)

Kenmerken:

Omschrijving:

Birds of Steel voor de XBOX 360. Nu voor maar € 26,99. 

OP=OP!

Birds of Steel is een vliegsimulatie die zich afspeelt tijdens een oorlog. Er ligt dan ook een grote nadruk op actie dankzij luchtgevechten ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De gevechten rond Midway, het Roergebied en natuurlijk Pearl Harbor zijn in de game verwerkt.

Birds of Steel biedt twintig historisch accurate en verzonnen missies die verspreid zijn over acht verschillende verhalen. Spelers krijgen toegang tot meer dan honderd verschillende vliegtuigen verspreid over het leger van de Duitsers en dat van de geallieerden. Deze vliegtuigen zijn met oog voor detail nagemaakt, niet alleen in uiterlijk maar ook in besturing, mogelijkheden en wapentuig.

Met de klassieke Spitfire, P-51D Mustangs en de Messerschmidt 109 kunnen spelers meevechten in de slagen boven het Guadalkanaal, Malta en andere locaties. Weerseffecten zorgen er voor dat elke slag tot leven komt, met zijn eigen moeilijkheden.

Spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen, of kunnen besluiten om samen een missie te doorlopen. Hierbij kan er via een headset met elkaar gecommuniceerd worden, zodat de aanvallen zo soepel als mogelijk verlopen.

Interesse? Stuur gerust een mailtje. 

Informatie

  • Prijs: € 26,99
  • Geplaatst op: 27-03-2013
  • Bekeken: 1341 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden