Dealzone.nl heeft al 21128 advertenties!

Aangeboden: BioShock Infinite Premium Edition Xbox 360

Kenmerken:

Omschrijving:

BioShock Infinite Premium Edition voor de XBOX 360. Voor

€ 67,99.

Oorspronkelijk bedacht als een drijvend symbool van de Amerikaanse idealen op het moment dat de Verenigde Staten als wereldmacht in opkomst kwamen, werd Colombia met veel tamtam door een gefascineerd publiek naar verre kusten gezonden. Wat begint als een geheel nieuwe poging van hoop gaat drastisch verkeerd als de stad al snel verdwijnt in de wolken met een onbekende bestemming.

De speler neemt de rol van de voormalige Pinkerton-agent Booker DeWitt die naar de verloren stad gestuurd is om Elizabeth, een jonge vrouw die daar gevangen zit sinds haar kindertijd, te redden. Hij ontwikkelt een relatie met Elizabeth, die zijn capaciteiten aanvult met de hare, zodat het paar kan ontsnappen uit een stad die letterlijk uit de lucht komt vallen. DeWitt moet leren om in high-speed Sky-Line gevechten tegen vijanden te voeren, zowel binnen als tussen de wolken te strijden en de kracht van tientallen nieuwe wapens en vaardigheden te gebruiken.

De Premium Edition bevat:
- De game BioShock Infinite
- Een 3-inch mini versie van de Murder of Crows vigor bottle
- Een 5 x 7-inch litho van Jorge Lacera
- Een 25 millimeter Handyman miniatuur van de aankomende BioShock Infinite boardgame van Plaid Hat Games, de makers van Summoner Wars
- Een mini artbook, vol met BioShock Infinite concept art en commentaar en bijzonder cover
- Diverse digitale goodies: exclusieve in-game gear, de digitale soundtrack, en platform specifieke downloadable content (Avatar kostuums voor de Xbox 360, en thema`s voor PC en PlayStation 3).

Interesse? Stuur gerust een mailtje.

Informatie

  • Prijs: € 67,99
  • Geplaatst op: 27-03-2013
  • Bekeken: 1311 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden