Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Asuras Wrath Xbox 360

Kenmerken:

Omschrijving:

Asuras Wrath voor de XBOX 360. Voor € 26,99.

Asura's Wrath zorgt voor een frisse wind in het actiegenre met zijn ongeëvenaarde mix van dynamiek, drama en interactie. De game heeft een unieke stijl en combineert naadloos intense vechtpartijen met cinematografische scènes, waarin de speler altijd over alle controle beschikt.

De actiegame Asura's Wrath biedt dynamiek, drama en ontzettend veel actie van de bovenste plank. Een verhaal over een strijd tegen de goden, vol met haat en wraakgevoelens. Het is Asura's taak de onderdanen van de goden aan de kant te zetten en uiteindelijk zijn eens ooit bevriende goden keihard te verslaan!

Asura's Wrath combineert Aziatische mythologie met sciencefiction-elementen. Lang geleden in het rijk van Shinkoku vechten acht goden om de beschaving te beschermen tegen een vernietigende kracht genaamd Gohma. Tijdens het vieren van de overwinning wordt de keizer van Shinkoku vermoord. Asura krijgt onterecht de schuld. Zijn vrouw wordt vermoord, zijn dochter gekidnapt, zijn zwager en rivaal Yasha keert hem de rug toe en Asura wordt uiteindelijk verbannen uit Shinkoku.

Als Asura 12.000 jaar later ontwaakt, wil hij maar een ding: Wraak op iedereen die hem heeft verraden. Hij wil edereen die hem onrecht heeft gedaan een lesje in nederigheid te leren. Asura beschikt namelijk nog over magische krachten die hij tijdens zijn gevechten kan inzetten.

Het verhaal wordt niet verteld in tussenfilmpjes, maar tijdens het spelen wordt het dynamisch uit de doeken gedaan. Als speler heb je controle over de actie en over de elementen die zich voor jouw ogen afspelen. Zelfs wanneer iemand een monoloog uitvoert, kan Asura rondlopen en invloed uitoefenen.

Laat je wraak gelden!

Interesse? Stuur gerust een mailtje. 

Informatie

  • Prijs: € 26,99
  • Geplaatst op: 27-03-2013
  • Bekeken: 623 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden