Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Alan Wake Xbox 360

Kenmerken:

Omschrijving:

Alan Wake XBOX 360. Voor € 17,99.

'Alan Wake' is een psychologische actie thriller van Remedy, de legendarische en veel geprezen ontwikkelaar van de Max Payne-serie. In 'Alan Wake' is Alan Wake een succesvolle schrijver van spannende horrorverhalen. De beste man heeft last van een schrijversblok, en trekt naar een klein dorpje genaamd Bright Falls, in de Amerikaanse staat Washington. Tot rust komen kan Alan Wake niet, want al gauw is zijn vrouw verdwenen.

In de rustige kleine stad Bright Falls ervaren spelers een intens en grootschalig avontuur waarin je vrij in een realistische en dynamische omgeving kunt rondlopen. 'Alan Wake' heeft een diep psychologisch plot en dit levert een unieke ervaring voor spelers op. In de spelwereld spelen licht en duisternis een grote rol. De game heeft een realtime dag- en nachtcyclus waar spelers rekening mee moeten houden.

'Alan Wake' is een game gebaseerd op missies, met een diepe, pakkende en boeiende verhaallijn. Plotwendingen en verrassingen wachten om elke hoek. Al snel ontmoet de harde realiteit de nog veel engere wereld van de nachtmerries. De verhalen van Alan Wake komen tot leven. De schrijver moet van alles gebruiken om zichzelf te redden, zijn vrouw te vinden en de duisternis te bestrijden. Zijn beste vriend in deze donkere dagen, is het licht.

Interesse? Stuur gerust een mailtje. 

Informatie

  • Prijs: € 17,99
  • Geplaatst op: 27-03-2013
  • Bekeken: 573 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden