Dealzone.nl heeft al 21117 advertenties!

Aangeboden: Muziekcomputer: de ibacksound PC!! Muziek computer van nu!!

Kenmerken:

Omschrijving:

Muziekcomputer: de ibacksound PC!! Muziek computer van nu!!

Backsound is sinds jaar en dag de meest toonaangevende leverancier van (achtergrond) muziek en bijbehorende hard- en software van Nederland. Die leidende positie heeft Backsound niet alleen te danken aan de hoogwaardige kwaliteit van zowel de producten als de service, maar vooral ook aan het meer dan vriendelijke prijsbeleid.

iBacksound is een revolutionair product van Backsound. De combinatie van “remote” met een willekeurige pc met de backsound muziek software geinstalleerd. Doormiddel van het downloaden van de “remote” app op je smart Phone is de muziekcomputer te bedienen met je eigen telefoon. Je hebt dus een muziekcomputer in eigen hand. Met deze “remote” heb je keuze uit miljoenen liedjes in meer dan 100 genres, met de identieke functies als op de muziekcomputer.

De tarieven van Backsound zijn gegarandeerd de laagste van Nederland. De eenvoudigste manier om daar achter te komen, is het contactformulier elders op de site in te vullen of via 026 - 20 20 110 een afspraak te maken met een van onze accountmanagers. 

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 11-03-2013
  • Bekeken: 1659 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden