Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Gevraagd: Gezocht avontuurlijke huurders!

Kenmerken:

Omschrijving:

Voor wie een keer op avontuurlijke manier wil bivakkeren op de Hongaarse Puszta is deze tanya beschikbaar.

 
Het leven is hier als vanouds en puur. Er is geen electra toch is hier in alles voorzien. De ruimtes worden sfeervol verlicht me kaarsen. Het water komt nog uit een echte handpomp en koken gaat op een traditioneel hout gestookt fornuis.Dit alles geeft een gevoel van echt even weg zijn, in verbinding met de natuur en uit de gehaastheid van de maatschappij.De inrichting is heel eenvoudig, er is geen badkamer, en de wc. is buiten.Er kan als het nodig is, gekookt worden op een gasfornuisje met gasfles. In de tanya staan 6 bedden en een ledikantje verdeelt over 3 kamers.Er is een eettafel en er zijn stoelen en krukjes.Buiten is er gelegenheid om je eigen brood te bakken in de houtgestookte broodoven.En natuurlijk is het buiten ook mogelijk om pörkölt te koken of gezellig bij een kampvuur te zitten.

De Hongaarse verhuurster heeft bij haar eigen tanya, op ongeveer 200 meter afstand, diverse dieren, zoals paarden, Racka schapen, geiten, kippen, ganzen en een ezel. Het is mogelijk om bij haar een tocht met paard en wagen door de bossen te bespreken.

De huurprijs voor de tanya is 4.000 HUF per nacht en 25.000 HUF voor een week.
Bedlinnen en handdoeken kunnen zelf meegebracht worden of gehuurd.Bedlinnen 2.000 HUF per set.Handdoeken 1.500 HUF per setKeukendoeken  1.000 HUF per set.


Er wordt een borg van 25.000 HUF gevraagd.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 17-01-2013
  • Bekeken: 1103 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden