Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Gevraagd: Geluk begint van het vinden van de juiste baan!

Video

Kenmerken:

Omschrijving:

Geluk begint met het vinden van de juiste baan en werknemers!

De trend

Op de arbeidsmarkt is er momenteel een grote behoefte aan betere matching van de vraag naar en aanbod van werk. Huidige aanbieders koppelen op basis van woordselectie, waardoor er veel onjuiste matches ontstaan. Hierdoor is het voor bedrijven moeilijk om geschikt personeel te vinden en lopen de kosten voor het werving en selectieproces onnodig hoog op.

De oplossing

Choizzes ontwikkelde het systeem dat de oplossing is voor het grote mis match probleem op de arbeidsmarkt. Choizzes is vergelijkbaar met een dating-site, net zoals bijv. eDarling en Lexa, maar dan voor de arbeidsmarkt. 

De werking

Matches ontstaan op basis van vooraf gedefinieerde criteria en scoringspercentages. Werkgevers en kandidaten vullen een eenvoudig, maar zeer compleet profiel (o.a.: opleiding, kennis, competenties en vaardigheden) in op Choizzes.nl. Zodra de profielen zijn toegevoegd aan de database, maakt het systeem meteen logische verbindingen tussen de karakteristieken eisen en wensen van vragende en aanbiedende partijen. Zo ontstaan er alleen relevante matches.

Voordelen werkgevers

Werkgevers krijgen alleen kandidaten voorgesteld die meer dan 80% voldoen aan het gewenste profiel en bepalen zelf wie ze uit willen nodigen. De gesloten database voorkomt dat men een vacature ongevraagd en ongewild doorplaatst naar andere sites. Bovendien is er geen acquisitie mogelijk naar aanleiding van een vacature. Alleen daadwerkelijk geaccepteerde matches worden in rekening gebracht, de totale kosten van een procedure zijn meestal lagere dan bij traditionele wervingscampagnes. 

Voordelen kandidaten

Het gebruik is voor werkzoekenden kosteloos. Door de gesloten database is de interesse van een kandidaat niet openbaar, persoons- en contactgegevens worden pas aan werkgever verstrekt als de kandidaat toestemming geeft. Ook hier geldt dat er alleen vacatures worden aangeboden die meer dan 80% voldoen aan de gewenste functie. In de database staan uitsluitend actuele vacatures die nog niet vervuld zijn.
Choizzes.nl is beschikbaar via internet, smartphones (Android en iOS) en tablet.

Telefoon: 088-0450245
Website: {link verwijderd}

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 13-12-2012
  • Bekeken: 2875 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden