Dealzone.nl heeft al 21060 advertenties!

Aangeboden: MasterCard Nodig? BKR Vrij? Wij hebben 'm!

Omschrijving:

MasterCard® Debitcards

"Living Life in Luxury", wilt u dat ook? Maar dan zonder het krediet en de schulden, zonder een BKR toetsing, en zonder enige vragen over uw inkomen en uitgaven. Dat is de MasterCard® Debitcard! Vrij aan te vragen voor iedereen, en net zo makkelijk en veelzijdig in het gebruik als een creditcard.

De wereld ligt aan uw voeten met een debitcard, u kunt hem overal gebruiken op maar liefst 25 miljoen locaties wereldwijd. En niet alleen dat, ook op Internet is de kaart een uitkomst als u online wilt betalen.

Wat is een Debitcard

Voor de meeste mensen in Europa is een debitcard nog een onbekend begrip, maar in Amerika is hij al compleet ingeburgerd. Wat is nu een debitcard in vergelijk tot een creditcard? Het grootste verschil zit 'm wel in het limiet van de kaart. Een creditcard heeft, makkelijk gezegd, een "krediet".

U kunt de creditcard overal gebruiken, waarbij u een tijdelijke lening heeft. U kunt vervolgens op een later moment het bedrag terug betalen, of u lost het totaal af in makkelijke termijnen. Het kredietlimiet van de creditcard wordt bepaald op basis van uw inkomen en uitgaven, en uw betalingshistorie wordt gecontroleerd en geregistreerd bij het BKR in Tiel.

Een debitcard daarentegen heeft geen krediet. Zo kan men nooit "in het rood" komen te staan. De debitcard is als het ware een creditcard die u zelf opwaardeert. Uw limiet op de debitcard is dan ook afhankelijk van het bedrag wat u er zelf op gezet heeft.

Stort u € 100 op de debitcard, dan is dat ook het bedrag wat u maximaal kunt uitgeven. Met een debitcard kunt u daarom ook niet onverhoopt schulden opbouwen. U heeft geen onverwachte verrassing achteraf, want u heeft de betaling reeds voldaan.

Iedereen kan een debitcard aanvragen, of u nu een vast inkomen heeft of niet, dat maakt niet uit. Zelfs in geval dat u een uitkering heeft, zelfstandig ondernemer bent of zelfs als u helemaal geen inkomen heeft, kunt u de debitcard aanvragen en gebruiken.

Op onze website willen wij u graag verder informeren naar de mogelijkheden van de debitcard en de aanbieders hiervan. Mocht u alsnog uw twijfels hebben, dan heeft u altijd nog de keuze om voor een normale creditcard te kiezen.

LET OP: Nu Ook een Compleet GRATIS Debitcard Verkrijgbaar via onze website!

Informatie

  • Gratis
  • Geplaatst op: 19-09-2012
  • Bekeken: 561 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden