Dealzone.nl heeft al 21142 advertenties!

Aangeboden: 2012 Stokke Xplory Pasgeboren Wandelwagen

Omschrijving:

Stokke ® Xplory ® wandelwagen Het innovatieve ontwerp brengt je kind dichter bij ouders en de buurt van stof. De innovatieve hoogte optimaliseert oogcontact en hechting tussen ouder en baby, en peuters genieten van een interessant panoramisch uitzicht. Net zo spannend, de hoogte maakt het mogelijk om te functioneren als een hoge stoel, zodat uit eten gaan, vrienden te ontmoeten in een cafe en andere sociale activiteiten zijn leuker voor iedereen. Omdat het hoger betekent ook eenvoudige bediening voor ouders bij de zorg voor het kind - u hoeft te bukken! Gemakkelijk te manoeuvreren en zeer stabiel, het beschikt ook over instelbare 2-weg zitplaatsen, een voetensteun die meegroeit met het kind, en de 2-wiel stand voor het dragen van trappen op en af. De Stokke ® Xplory ® is het enige stedelijke wandelwagen u ooit nodig zult hebben.
Speciaal ontworpen voor pasgeborenen, Stokke ® Xplory ® reiswieg is veilig, beschermend en biedt een warme en gezellige bed voor je baby. De reiswieg kunt u uw pasgeboren dragen bijna overal. Zeer stabiel en gemakkelijk te manoeuvreren, Stokke ® Xplory ® is de perfecte kinderwagen voor je bij het uitgaan over en in de stad.
ProductkenmerkenInnovatief, stijlvol en aantrekkelijk designMade in Europe van lichtgewicht aluminium en auto-grade polymeerReiswieg ontworpen voor gebruik vanaf de geboorte tot 20 kg. of ca. 6 maandenSeat is ontworpen om gebruikt te worden vanaf de geboorte tot 45 kg. of 3-4 jrIn hoogte verstelbare stoel brengt het kind dichter bij de ouderDe reiswieg wordt geleverd met een handvatten bevestigd aan de shell het verstrekken van zeer veilige oplossing bij de uitvoering van het bedMakkelijk te hanteren en te manoeuvrerenTwee manier naar geschikte baby's behoeften als ze groeien5 zitplaatsen lighoudingVerstelbare voetensteun voorkomt bungelende voetenHoogte en hoek verstelbaar handvat biedt de beste ergonomische oplossing in elk formaat ouderDiepte verstelbaar kindje pad biedt een zachte, maar stevige steun aan een kleine backStokke ® Xplory ® textiel is SPF50 biedt een hoog niveau van bescherming voor gevoelige van een baby huid tegen schadelijke UVA-en UVB-stralenZacht gewatteerde zitting zorgt voor een comfortabele rit voor het kindOpvouwbaar vizier voor extra bescherming tegen wind en lichtVerstelbare vijf-punts veiligheidsgordelVoldoet aan Amerikaanse en internationale veiligheidsnormenGeen dwarsbalk tussen de wielen zodat u langer stapSingle rem oplossing voor beide wielenWaterafstotend luifel stof met ingebouwde ventilatieGrote boodschappentas met uitbreidbaar mesh zak inPakket omvat: een chassis, een stoel, een reiswieg, en textiel setsDe zitting van textiel set bestaat uit een zitkussen, een achter Textiel Cover, Harness Protectors, een Seat Rail met deksel, een Canopy met kijkvenster, een Baby Pad, een boodschappentas, een muskietennet, en een regenhoesDe reiswieg textiel set bestaat uit reiswieg voering, een windscherm, een matras en een reiswieg RegenhoesGewicht: Chassis 18,3 pond. Met de Seat 23 lbs. Met reiswieg 27,5 pond.Stokke ® Xplory ® wandelwagen Het innovatieve ontwerp brengt je kind dichter bij ouders en de buurt van stof. De innovatieve hoogte optimaliseert oogcontact en hechting tussen ouder en baby, en peuters genieten van een interessant panoramisch uitzicht. Net zo spannend, de hoogte maakt het mogelijk om te functioneren als een hoge stoel, zodat uit eten gaan, vrienden te ontmoeten in een cafe en andere sociale activiteiten zijn leuker voor iedereen. Omdat het hoger betekent ook eenvoudige bediening voor ouders bij de zorg voor het kind - u hoeft te bukken! Gemakkelijk te manoeuvreren en zeer stabiel, het beschikt ook over instelbare 2-weg zitplaatsen, een voetensteun die meegroeit met het kind, en de 2-wiel stand voor het dragen van trappen op en af. De Stokke ® Xplory ® is het enige stedelijke wandelwagen u ooit nodig zult hebben.
Speciaal ontworpen voor pasgeborenen, Stokke ® Xplory ® reiswieg is veilig, beschermend en biedt een warme en gezellige bed voor je baby. De reiswieg kunt u uw pasgeboren dragen bijna overal. Zeer stabiel en gemakkelijk te manoeuvreren, Stokke ® Xplory ® is de perfecte kinderwagen voor je bij het uitgaan over en in de stad.
ProductkenmerkenInnovatief, stijlvol en aantrekkelijk designMade in Europe van lichtgewicht aluminium en auto-grade polymeerReiswieg ontworpen voor gebruik vanaf de geboorte tot 20 kg. of ca. 6 maandenSeat is ontworpen om gebruikt te worden vanaf de geboorte tot 45 kg. of 3-4 jrIn hoogte verstelbare stoel brengt het kind dichter bij de ouderDe reiswieg wordt geleverd met een handvatten bevestigd aan de shell het verstrekken van zeer veilige oplossing bij de uitvoering van het bedMakkelijk te hanteren en te manoeuvrerenTwee manier naar geschikte baby's behoeften als ze groeien5 zitplaatsen lighoudingVerstelbare voetensteun voorkomt bungelende voetenHoogte en hoek verstelbaar handvat biedt de beste ergonomische oplossing in elk formaat ouderDiepte verstelbaar kindje pad biedt een zachte, maar stevige steun aan een kleine backStokke ® Xplory ® textiel is SPF50 biedt een hoog niveau van bescherming voor gevoelige van een baby huid tegen schadelijke UVA-en UVB-stralenZacht gewatteerde zitting zorgt voor een comfortabele rit voor het kindOpvouwbaar vizier voor extra bescherming tegen wind en lichtVerstelbare vijf-punts veiligheidsgordelVoldoet aan Amerikaanse en internationale veiligheidsnormenGeen dwarsbalk tussen de wielen zodat u langer stapSingle rem oplossing voor beide wielenWaterafstotend luifel stof met ingebouwde ventilatieGrote boodschappentas met uitbreidbaar mesh zak inPakket omvat: een chassis, een stoel, een reiswieg, en textiel setsDe zitting van textiel set bestaat uit een zitkussen, een achter Textiel Cover, Harness Protectors, een Seat Rail met deksel, een Canopy met kijkvenster, een Baby Pad, een boodschappentas, een muskietennet, en een regenhoesDe reiswieg textiel set bestaat uit reiswieg voering, een windscherm, een matras en een reiswieg RegenhoesGewicht: Chassis 18,3 pond. Met de Seat 23 lbs. Met reiswieg 27,5 pond.

Informatie

  • Prijs: € 370,00
  • Geplaatst op: 08-07-2012
  • Bekeken: 1534 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden