Dealzone.nl heeft al 21134 advertenties!

Aangeboden: VAKANTIEPARADIJS.COM Familieresort vakantieparadijs Hongarije

Omschrijving:

RESORT Villapark Vargesztes VAKANTIEPARADIJS.COM

Resort  Villapark Vargesztes is gebouwd op Nederlands initiatief en is hiermee uniek in Hongarije.
Het park ligt in een groene, glooiende omgeving met veel bossen, heuvels, meertjes, middeleeuwse gebouwen en mooie verstilde dorpjes.

Villapark Vargesztes heeft werkelijk alle ingrediënten in huis voor een echt fijne vakantie voor iedereen en dus ook voor alle leeftijden, speciaal in het hoogseizoen geniet vooral de jeugd van een prima verzorgd animatieprogramma en vinden zij elkaar daarna blindelings voor het verdere optimale verblijf en genieten in het Resort! Ouders komen ook juist daardoor helemaal aan hun trekken en ervaren hun vakantie in  het Resort Villapark Vargesztes al spoedig voor een herhaling vatbaar!

Het park beschikt onder ander over een subtropisch overdekt 300m2 zwembad, een tweetal open lucht zwembaden met 2 glijbanen en een kinderzwembadje, horecafaciliteiten en diverse sportvelden, tennisbaan, bowlingbanen, enz.
In het hoogseizoen is er een breed scala van animatieprogramma's voor jong en oud.

De indrukwekkende stad Boedapest is op slechts 70 kilometer afstand van het park gelegen. Een bezoek aan deze stad mag tijdens uw verblijf dan ook eigenlijk niet ontbreken en maakt uw vakantie compleet!

Vargesztes ligt werkelijk ideaal in noord Hongarije zeer centraal in het drie landen punt van Hongarije, Oostenrijk en Slowakije en is het centrale vertrekpunt naar : Wenen–Bratislava en Boedapest, de 3 meest fraaie metropolen in midden Europa; Budapest op 70km, Wenen op 180 km en Bratislava de prachtige hoofdstad van Slowakije ligt op nog kortere afstand maar 140 km van ons Resort.

In het Resort  staan 110 Comfort Villa's ( 2 tot 8 personen)

  COMFORTvilla     

en 15 Aqua Plus Villa's. ( 2 tot 8 personen)                                  

AQUA-PLUS villa      

Alle villa’s zijn royaal en bestaan uit twee verdiepingen, op de begane grond bevinden zich:
ruime hal, royale woonkamer, keuken en eetkamer gedeelte voor  tot 8 personen, 2 badkamers, en meerdere slaapkamers afhankelijk van type villa. Alle villa's zijn bewust met een ( deels) overdekte terras op het zuidwest gebouwd. Garages zijn derhalve verschillend aan voor of achterzijde.

De comfortabele Indoor pool villa's ,, Aqua Plus" beschikken op de begane vloer over een 50 m2 ruimte met eigen verwarmd binnenzwembad, sauna en extra jacuzzi-whirpool bad, een douchecel en openslaande deuren naar apart 2e terras met tuinstoelen en ligbedden, parasol en grote gazontuin tot 1000 m2.

Opgelet:We hebben de prijzen voor 2012 verlaagd ! Zie de Tarievenlijst !     

          
                       


 • In het Laagseizoen van 18 februari tot 22 Juni 2012 en 1 september tot 28 december 2012 zijn de huurprijzen überhaubt  al zéér voordelig.
 • Nu Extra 10% korting, geldt in deze periode v.a  7 nachten voor onze 55+ gasten. Deze kortingen via websites: VAKANTIEPARADIJS.COM en FERIENPARADIESRESORT.DE.
 • Bij zeer tijdige boeking kunt u uw voorkeur van ligging ( b.v. bij de buitenzwembaden, aan de bosranden, of dicht bij het midden centrum) in het park nog opgeven. Dit geldt zolang er nog plaats is.
 • Voor de liefhebbers van de Aqua-Plus Villa (de watervilla’s met eigen verwarmd binnen zwembad, sauna en jacuzzi) is het belangrijk om z.s.m. te boeken daar deze nog maar zeer beperkt vrij zijn. Er zijn maar 15 Aqua-Plus Villa’s van het totaal van 125 villa’s in het Resort.
 •   Zie; VAKANTIEPARADIJS.COM

  Informatie

  • Prijs: € 42,00
  • Geplaatst op: 21-06-2012
  • Bekeken: 1064 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

  Adverteerder

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden