Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: HUIS TE KOOP IN HONGARIJE AAN HET TISZAMEER

Omschrijving:

Hongarije,Tiszameer, Tiszafüred.

Kopen direct van eigenaar.

Woning met 1 verdieping is 200 m2 groot. Grond is 1500 m2.

Het huis heeft 3 toegansdeuren, 2 grote terrassen. Kan gebruikt worden door meerdere families of om te verhuren. Het huis is mooi! Indeling: 3 slaapkamers, 2 grote woonkamers, op het gelijkvloers is een houtkachel, 3 keukens ,2 toiletten, 2 douches.

Alles is in orde en voldoende groot. De kamers op de 1ste verdieping hebben parket, op het gelijkvloers heeft de grote woonkamer eveneens parket. De kamers op de 1ste verdieping hebben parket, op het gelijkvloers heeft , andere kamers zijn betegeld. Het huis is ideaal voor grote families of te verhuren. Door de grote tuin is het voor honden ook ideaal, omdat het volledig afgebakend is. Gezinswoning maar ook uitermate geschikt als vakantiewoning.
Richtprijs: 80900 Euro.
Tiszafüred ligt aan het Tiszameer. Tiszafüred is de hoofdplaats van het Tiszameer.

In Tiszafüred heeft men een strand met havens, er zijn verscheidene supermarkten zoals Spar, Lidl, Tesco, Penny,  Coop, postkantoor, artsenpraktijk en reumacentrum, tandarts, advocaten, banken,  en verschillende goede restaurants. Mogelijkheden voor recreatie: zwemmen,varen,vissen, vogelspotten,jagen,paardrijden,fietsen, thermaalwater met mooi zwembad in Tiszafüred.

Informatie

  • Prijs: € 80.900,00
  • Geplaatst op: 27-05-2012
  • Bekeken: 1927 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden