Dealzone.nl heeft al 21136 advertenties!

Aangeboden: Nieuw!!! Homecinemaset HT-D350

Kenmerken:

Omschrijving:

Link naar de winkel: {link verwijderd}

Link naar de artikel: http://globalelectronicspro.eu/home-cinema-sets/19765-homecinemaset-ht-d350.html

Commentaar

De homecinemaset HT-D350 van Samsung biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgt voor momenten van pure ontspanning bij u thuis.

Deze 5.1 set HT D350 bestaat uit een dvd-compatibele dvd-speler, 5 compacte satellietluidsprekers en een subwoofer met een totaal vermogen van 330 W.


Naast programma's voor beeldverwerking en -verbetering, zoals MP3 Enhancer, is de HT-D350 ook uitgerust met een HDMi-aansluiting om gegevensverlies te voorkomen en te genieten van een kwaliteitsweergave.

De functies Upscaling en BD Wise van de HTD350 optimaliseren de weergave van standaard video's en dvd's - zo krijgt u een resultaat dat Full HD 1080p benadert! De Dolby Digital en Dolby Pro Logic II decoders zorgen van hun kant voor een prima geluidsweergave.

Nodig uw familie en vrienden uit voor een bioscoopervaring thuis met de homecinema HT-D350 van Samsung!

AlgemeenProducttypeThuistheatersysteemAudiosysteemOnderdelenDVD-speler/AV-recorder, luidsprekersysteemUitvoermodus geluidSurround-geluidIngebouwde decodersDolby DigitalDigital Sound Processor (DSP)JaSurround Systeem klasse5.1 kanaalsUitgangsvermogen/totaal330 WattExtra functiesCD rippingLuidsprekersysteemSpeaker(s)5 x satellietluidspreker - extern - met bekabeling
1 x subwoofer - extern - met bekabelingRadioTypeRadio-ontvanger - FM - digitale radio-ontvangerDvdTypeDVD-spelerIndeling van mediaCD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CDOndersteunde digitale audiostandaardenWMA, MP3Ondersteunde digitale video standaardsDivX, XviD, WMVUpscalingJaUitgangsresolutie1080pVoorzieningenProgressief scannen, JPEG-fotoafspeelsysteem, Anynet+Digitale speler (recorder)TypeDigitale spelerAfstandsbedieningTypeUniversele afstandsbediening - infraroodVerbindingenType connectorUSB
1 x HDMI-uitgang ( 19-pins HDMI Type A )
1 x component video-uitvoer ( RCA geluid x 3 )
1 x samengestelde video-uitvoer ( RCA phono ) 

Informatie

  • Prijs: € 109,99
  • Geplaatst op: 20-12-2011
  • Bekeken: 1673 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden