Dealzone.nl heeft al 21143 advertenties!

Aangeboden: Strijk zelf een leuke applicatie op uw kleding NU 50%KORTING OP IS OP !!!!!

Omschrijving:

Strijk zelf een leuke applicatie op uw kleding NU 50%KORTING OP IS OP !!!!!
de applicaties zijn (ongeveer) 8 x 8 cm
strijkinstructie exclusives
De (web)shop exclusives zijn geschikt voor op textiel. Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op stand 3 (katoen) en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 10-15 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na met bakpapier ertussen.
Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.
De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat mij dit a.u.b. weten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

VRAAG ONS WEBSHOP ADRES
Van 4.95 voor 2.50

Applicatie-en-zo NU 50procent korting Exclusieve vintage hertje paars frame MAXI de applicaties zijn (ongeveer) 8 x 8 cm strijkinstructie exclusives De (web)shop exclusives zijn geschikt voor op textiel. Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op stand 3 (katoen) en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 10-15 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na met bakpapier ertussen. Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen. De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat mij dit a.u.b. weten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties. Van 4.95 voor 2.50

De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 2.00.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-10-2011
  • Bekeken: 2996 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden